Stingere pentru hote

Instalatii automate de stingere pentru hote de restaurant industriale.

Tubulatura de evacuare de la hotele de restaurant a luat foc astazi intr-un mall din Bucuresti. Asta se intampla pentru ca multe hote de restaurant nu sunt prevazute, conform legii cu instalatii de stingere pentru hote industriale. Pompierii trec cu vederea atunci cand controleaza si foarte putine restaurante folosesc sistemele de stingere pentru hote.  Am putea sa va dam foarte multe exemple de restaurante care nu au prevazut sisteme de stingere ale hotelor. Multi investitori renunta fiindca prefera sa incalce legea sau sa se inteleaga cu pompierul care vine in control si sa ii dea o amanare etc decat sa faca efectiv investitiile.

Despre noi

Suntem un grup de companii autorizate pe diferite domenii de securitate la incendiu
si va oferim solutii tehnice potrivite pentru stingerea incendiilor in zonele
cu regim de protectie speciala: arhive, camere de server, hote, depozite, birouri

mai mult ...

 
Echipa

Reunim o echipa tanara si dinamica formata din oameni calificati si certificati, profesionalismul  si promptitudinea fiind atuurile noastre. Cei peste 8 ani de experienta in astfel de lucrari au reprezentat o imbunatatire continua a serviciilor

mai mult ...

 
Termene de verificare a instalatiilor

Exploatarea sistemelor, dispozitivelor  şi instalaţiilor de stingere a incendiilor, trebuie făcută pe întreaga perioadă de utilizare a acestora, asigurându-se permanent intrarea în funcţiune şi funcţionarea lor la parametrii proiectaţi, în caz de incendiu.

mai mult ...