Bila extinctoare

Bila extinctoare

După ce este cuprinsă de flăcări sau este aruncată în foc, bila se activează într-un interval de 3-5 secunde, iar stingerea incendiului durează mai puţin de 15 secunde, în funcţie de clasa acestuia.

Substanţa declanşată de bila extinctoare pentru stingerea incendiilor nu este toxică, nu pătează și nu murdăreşte, iar datorită acestui fapt, bila extinctoare poate fi folosită în numeroase locaţii cu aparatură sensibilă sau chiar mâncare, precum în bucătării, restaurante, camere de servere sau panouri electrice.

Datorită metodei de utilizare, dimensiunii şi greutăţii de doar 1,3 kg, bila extinctoare poate fi folosită de oricine, indiferent de vârstă şi fără a pune sănătatea utilizatorului în pericol. Bila extinctoare oferă utilizatorilor siguranţă în momentul utilizării manuale pentru că utilizatorii nu trebuie să se apropie de foc, este suficient ca aceştia să arunce bila în foc, iar aceasta va acţiona automat.

Garanţia de 5 ani îi conferă beneficiarului siguranţă şi protecţie pentru un timp îndelungat, fără ca în acest interval de timp să fie necesare revizii ale echipamentului sau alte modificări ale acestuia.

Produs certificat IGSU

Suportul fiecarei bile extinctoare poate fi montat si pe plafon, astfel ca poti monta o serie de bile extinctoare care sa acopere intreaga suprafata a incaperii.

Cum funcționează o bilă extinctoare.

În utilizarea unui astfel de dispozitiv sunt excluse alarmele false pentru că datorită metodei de declanşare prin fitil, bila extinctoare nu se poate declanşa decât în prezenţa focului.

Bilele extinctoare pot fi montate in seturi, pentru a acoperi suprafete mai mari de stingere a incendiului.

Bila extinctoare este ideala si pentru suprafete mari, de exemplu pentru hale, depozite, cladiri de birouri. Substanta dispersata de bila extinctoare  nu pateaza si nu murdareste, motiv pentru care poate fi folosita in locatii cu aparatura sensibila (servere, computere, etc.) sau cu alimente (in bucatarii, depozite de mancare). Acest extinctor inovator acopera suprafete de 10-15 mc fara a fi actionat de om, spre deosebire de un extinctor obisnuit, care acopera suprafete mari doar prin interventia omului.

Despre noi

Suntem un grup de companii autorizate pe diferite domenii de securitate la incendiu
si va oferim solutii tehnice potrivite pentru stingerea incendiilor in zonele
cu regim de protectie speciala: arhive, camere de server, hote, depozite, birouri

mai mult ...

 
Echipa

Reunim o echipa tanara si dinamica formata din oameni calificati si certificati, profesionalismul  si promptitudinea fiind atuurile noastre. Cei peste 8 ani de experienta in astfel de lucrari au reprezentat o imbunatatire continua a serviciilor

mai mult ...

 
Termene de verificare a instalatiilor

Exploatarea sistemelor, dispozitivelor  şi instalaţiilor de stingere a incendiilor, trebuie făcută pe întreaga perioadă de utilizare a acestora, asigurându-se permanent intrarea în funcţiune şi funcţionarea lor la parametrii proiectaţi, în caz de incendiu.

mai mult ...