Echipa

Reunim o echipa tanara si dinamica formata din oameni calificati si certificati, profesionalismul  si promptitudinea fiind atuurile noastre.

Cei peste 8 ani de experienta in astfel de lucrari au reprezentat o imbunatatire continua a serviciilor oferite si ne-au consolidat cunostiintele in acest domeniu si relatiile cu cele mai importante firme de din domeniu atat nationale cat si internationale.

In prezent, companiile noastre care se asista si se ajuta intre ele si care colaboreaza si isi impart sarcinile foarte bine  sunt gata sa va ofere si sa gaseasca cele mai bune solutii in domeniul instalatiilor, fie ca este vorba de cele mai competitive preturi de realizare, oferte personalizate sau asistenta pe intreaga durata a exploatarii sistemelor de stingere si a verificarii acestora.

Despre noi

Suntem un grup de companii autorizate pe diferite domenii de securitate la incendiu
si va oferim solutii tehnice potrivite pentru stingerea incendiilor in zonele
cu regim de protectie speciala: arhive, camere de server, hote, depozite, birouri

mai mult ...

 
Echipa

Reunim o echipa tanara si dinamica formata din oameni calificati si certificati, profesionalismul  si promptitudinea fiind atuurile noastre. Cei peste 8 ani de experienta in astfel de lucrari au reprezentat o imbunatatire continua a serviciilor

mai mult ...

 
Termene de verificare a instalatiilor

Exploatarea sistemelor, dispozitivelor  şi instalaţiilor de stingere a incendiilor, trebuie făcută pe întreaga perioadă de utilizare a acestora, asigurându-se permanent intrarea în funcţiune şi funcţionarea lor la parametrii proiectaţi, în caz de incendiu.

mai mult ...