Despre noi

Suntem un grup de companii autorizate pe diferite domenii de securitate la incendiu si va oferim solutii tehnice potrivite pentru stingerea incendiilor in zonele cu regim de protectie speciala: arhive, camere de server, hote, depozite, birouri, masini si utilaje agricole, containere cu destinatii speciale, containere de carburanti, etc. Agentii de stingere gazosi folositi de companiile noastre sunt siguri pentru mediu si ofera o protectie rapida si fiabila a bunurilor materiale si a vietii oamenilor. Special adaptate la aplicatiile individuale, instalatiile de stingere pe care le comercializam si montam lupta cu incendiile fara efecte secundare si fara impact negativ asupra obiectelor protejate.

La sistemele cu gaze si aerosoli proiectarea avizata este inclusa in oferta la cheie a sistemului automat de stingere respectiv.

Pentru a proteja mediul inconjurator , va recomandam utilizarea gazelor naturale obtinute din atmosfera si gaze sintetice care sunt prietenoase cu acesta. Focul si respectiv incendiul se stinge prin inlocuirea oxigenului din incintele-zonele care trebuiesc protejate, cu gaze inerte precum: Argon, Azot , Dioxid de Carbon, combinatii ale acestora ( precum Inergen – IG 541 ) si NU uitilizam gaze fluorurate cu efect de sera, vezi aici,  precum FM-200.

Scroll to top