Despre noi

Suntem un grup de companii şi persoane autorizate pe diferite domenii de securitate la incendiu şi va oferim soluţii tehnice potrivite pentru stingerea incendiilor intr-o multitudine de zone cu regim de protecţie speciala precum: arhive, camere de server, hote, depozite, birouri, masini şi utilaje agricole, containere cu destinaţii speciale, containere de carburanţi, etc. Agenţii de stingere gazoşi folosiţi de companiile noastre la sisteme de stingere sunt siguri pentru mediu şi ofera o protecţie rapida şi fiabila a bunurilor materiale şi a vieţii oamenilor. Special adaptate la aplicatiile individuale, instalatiile de stingere pe care le comercializam si montam lupta cu incendiile fara efecte secundare si fara impact negativ asupra obiectelor protejate.

La sistemele cu gaze si aerosoli proiectarea avizata este inclusa in oferta la cheie a sistemului automat de stingere respectiv.

Pentru a proteja mediul inconjurator , va recomandam utilizarea gazelor naturale obtinute din atmosfera si gaze sintetice care sunt prietenoase cu acesta. Focul si respectiv incendiul se stinge prin inlocuirea oxigenului din incintele-zonele care trebuiesc protejate, cu gaze inerte precum: Argon, Azot , Dioxid de Carbon, combinatii ale acestora ( precum Inergen – IG 541 ) si NU uitilizam gaze fluorurate cu efect de sera, precum FM-200.

Despre noi

Suntem un grup de companii autorizate pe diferite domenii de securitate la incendiu
si va oferim solutii tehnice potrivite pentru stingerea incendiilor in zonele
cu regim de protectie speciala: arhive, camere de server, hote, depozite, birouri

mai mult ...

 
Echipa

Reunim o echipa tanara si dinamica formata din oameni calificati si certificati, profesionalismul  si promptitudinea fiind atuurile noastre. Cei peste 8 ani de experienta in astfel de lucrari au reprezentat o imbunatatire continua a serviciilor

mai mult ...

 
Termene de verificare a instalatiilor

Exploatarea sistemelor, dispozitivelor  şi instalaţiilor de stingere a incendiilor, trebuie făcută pe întreaga perioadă de utilizare a acestora, asigurându-se permanent intrarea în funcţiune şi funcţionarea lor la parametrii proiectaţi, în caz de incendiu.

mai mult ...