Aerosoli DSPA 5 uz maritim

Aerosolii de stingere a incendiilor tip DSPA sunt un instrument excelent pentru utilizarea pe navele mici, cum ar fi bărcile de pescuit. Dacă un incendiu se răspândește în compartimentul motorului, este esențial să aveți o reactie rapida și eficienta pentru a limita distrugerile cauzate focului. Generatorul de aerosoli DSPA 5 permite utilizatorilor care au reactionat la foc în primul rând să utilizeze dispozitivul din afara camerei, menținându-se la o distanță de siguranta la foc. DSPA 5 va inunda compartimentul cu aerosoli și va stinge incendiul în câteva secunde.

Despre noi

Suntem un grup de companii autorizate pe diferite domenii de securitate la incendiu
si va oferim solutii tehnice potrivite pentru stingerea incendiilor in zonele
cu regim de protectie speciala: arhive, camere de server, hote, depozite, birouri

mai mult ...

 
Echipa

Reunim o echipa tanara si dinamica formata din oameni calificati si certificati, profesionalismul  si promptitudinea fiind atuurile noastre. Cei peste 8 ani de experienta in astfel de lucrari au reprezentat o imbunatatire continua a serviciilor

mai mult ...

 
Termene de verificare a instalatiilor

Exploatarea sistemelor, dispozitivelor  şi instalaţiilor de stingere a incendiilor, trebuie făcută pe întreaga perioadă de utilizare a acestora, asigurându-se permanent intrarea în funcţiune şi funcţionarea lor la parametrii proiectaţi, în caz de incendiu.

mai mult ...