Aerosolii de stingere a incendiilor tip DSPA sunt un instrument excelent pentru utilizarea pe navele mici, cum ar fi bărcile de pescuit. Dacă un incendiu se răspândește în compartimentul motorului, este esențial să aveți o reactie rapida și eficienta pentru a limita distrugerile cauzate focului. Generatorul de aerosoli DSPA 5 permite utilizatorilor care au reactionat la foc în primul rând să utilizeze dispozitivul din afara camerei, menținându-se la o distanță de siguranta la foc. DSPA 5 va inunda compartimentul cu aerosoli și va stinge incendiul în câteva secunde.

Usor de folosit si fara bataie de cap, aceasta asa zis “grenata rosie” ar trebui sa faca parte din arsenalul de stingere al oricarui capitam de nava.

ATENTIE: Pentru ofertarea de lucrări de execuție la instalații de stingere este necesar să trimiteți un email, împreună cu documentația aferentă proiectului, prin e-mail la adresa: contact[at]instalatii-stingere.ro sau folosind si completand formularul de contact de mai jos. In cazul in care aveți de executat proiecte de instalații pentru camere de servere și arhive sau instalatii de stingere pentru hote, pentru a putea sa calculăm oferta respectivă este nevoie de date precum: suprafețele camerelor, înalțimea de montaj, structura zidurilor și a pardoselilor, iar dacă sunt pardoseli tehnice atunci ne trebuie si inaltimea acelor goluri, orașul în care se dorește a fi facută lucrarea, etc


Am luat la cunoștintă și sunt de acord cu faptul că prin trimiterea de către mine a acestui formular de contact compania colectează si date personale precum nume, prenume, email in scopul de a fi utilizate ca sa poată raspunde la acest email sau la altele de-a lungul timpului și ca să mi se poată face cunoscute serviciile companiei solicitate de mine în decursul corespondențelor comerciale.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.